Nalle Puh och hans vänner - Växjö Konserthus
Nalle Puh och hans vänner
Boka biljetter
  • 200-265 kr
  • 2019-04-19, 13.00
  • Christina Nilsson salen
  • Teater

Nalle Puh och hans vänner

En musikalisk resa i Sjumilaskogen

Nu äntligen är det klart Kultkompaniet som ligger bakom många stora succér inom barnteater i Sverige sätter upp ännu en klassiker! Denna gången är det Nalle Puh och hans vänner som bjuder in till ett härligt äventyr med mycket musik och härlig sång!

Christopher Robin ligger och sover i sin säng. Plötsligt hörs röster som ropar hans namn. När han vaknar är han omgiven av sina vänner i Sjumilaskogen.

Nalle Puh har tagit med sig Nasse, Kanin, Tiger, Uggla och Ior.

Tillsammans beger de sig in i Sjumilaskogen och där väntar en sagovärld med

härliga färger, spännande, mystisk scenografi och såklart mycket sång och musik.  Nalle Puh och hans vänner är klassiker som skapades av A.A. Milne på 1920 talet. 1966 tog Disney över och Nalle Puh blev känd över hela världen. Nalle Puh och hans vänner med sina alldeles egna personligheter tar med publiken på en fantastisk berättelse, föreställningen riktar sig till barn och vuxna mellan 3-100 år!

Några av Kultkompaniets tidigare föreställningar: Pippi på de sju haven, Folk och Rövare i Kamomilla stad, Karius och Baktus, Ronja Rövardotter med flera har alla turnerat runt i hela Sverige och varit stora succér. Nalle Puh och hans vänner – En musikalisk resa i sjumilaskogen produceras av MT Live.

Föreställningen varar ca 2 tim inkl paus.

Rullstolsplatser och platser med hörslinga bokas via Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.

Häng med bakom kulisserna @vaxjokonserthus