FRÅN BROADWAY TILL DUVEMÅLA - Växjö Konserthus
FRÅN BROADWAY TILL DUVEMÅLA
Boka biljetter
  • 495-595 kr
  • 2020-09-06, 19.30
  • Christina Nilsson salen
  • Konsert

FRÅN BROADWAY TILL DUVEMÅLA

Från Broadway till Duvemåla är utan tvekan en av årets återkommande höjdpunkter för alla musikalälskare! Här drabbar stora röster och stora känslor samman i ett pärlband av de mest älskade hitsen från världens största musikaler.

Sedan starten 2016 har föreställningen som pressen kallat ”musikalernas Diggiloo” samlat ett tjugotal av Sveriges mest meriterade musikalartister för både utsålda och hyllade turnéer som sträckt sig från Luleå i norr till Ystad i söder.

Efter att 2019 gjort sin största konsert hittills, på Dalhalla, spänner man i år bågen och tar sig för första gången utanför Sveriges gränser med föreställningar även i våra nordiska grannländer.

Våren 2020 består laguppställningen av:

Emmi Christensson har gjort roller i flera klassiska musikaler såsom West Side Story, Sound of Music, Les Misérables, Mamma Mia! och Into the Woods. 2014 gjorde hon rollen som Christine i The Phantom of the Opera på West End i London, en roll hon sedan repriserade 2016 på Cirkus i Stockholm. Emmi har dessutom medverkat i Melodifestivalen samt gjort rösten som Belle i den svenska filmversionen av Disney’s klassiker Beauty and The Beast från 2017.

Alexander Lycke har gjort flera stora roller i musikaler som American Idiot, Hair, De Tre Musketörerna, Jesus Christ Superstar, Les Misérables, Ringaren i Notre Dame och Miss Saigon. På Kulturhuset Spira i Jönköping har han dessutom medverkat i musikalen Passion, teaterföreställningen Romeo & Julia samt som solist vid flera konserter.
Alexander sjunger även i hårdrocksbandet Astrakhan och utsågs 2016 till Sveriges bästa sångare av Sweden Rock Magazine.

Jakob Stadell är en av Sveriges mest meriterade musikalstjärnor som gjort stora roller i uppsättningar som RENT, Rock Of Ages, Avenue Q och Jesus Christ Superstar. För sin roll i RENT belönades han med Guldmasken för bästa manliga huvudroll. Jakob har dessutom medverkat i både Melodifestivalen och Eurovision Song Contest samt framträtt i tv-produktioner som Allsång på Skansen, Så ska det låta, Idrottsgalan och Guldbaggegalan.

Malena Tuvung är väl bevandrad på den svenska musikalscenen där hon bland annat spelat Grizabella i Cats på Cirkus i Stockholm samt medverkat i uppsättningar som Fame, My Fair Lady, Mary Poppins och Romeo & Juliet. Utöver sin medverkan i Från Broadway till Duvemåla är Malena dessutom aktuell med soloföreställningen Evergreen – en hyllning till Barbra Streisand.

Jessica Berge är en av Sveriges nya och mest spännande röster som i och med sin medverkan i Från Broadway till Duvemåla får chansen i sitt största sammanhang hittills. Jessica kommer närmast från uppdraget som huvudsolist på Wallmans flaggskepp i Cirkusbyggnaden i Köpenhamn och har även medverkat på bland annat Tommy Körbergs julturné Stad i Juleljus samt Kalle Moreaus på Dalhalla.

Dessutom leds orkestern i vanlig ordning av Sveriges bästa och mest kompetenta kapellmästare, Carina E. Nilsson.

Missa inte årets musikalfest!

Pressen skriver:

”En show i lyxklass”
Jönköpings-Posten

”En glimrande show”
Norran

”Musikalsångare av bästa sort”
Ystads Allehanda

”Musikalfest fick teatern att koka”
Arbetarbladet

”Man känner sig helt perfekt efteråt”
Eskilstuna-Kuriren

”Lyckad resa från Broadway till Duvemåla”
Gefle Dagblad

”Under extranumret dansar hela parketten”
Vestmanlands Läns Tidning

”As close as you can get to Broadway or West End”
Broadway World

www.franbroadwaytillduvemala.se
www.facebook.com/FranBroadwayTillDuvemala

Konserten varar ca 2,5 tim inkl paus.

Av säkerhetsskäl är det ej tillåtet att ta med ytterkläder in i Christina Nilsson salen. Garderobsavgift 25 kr, Swish eller kontant betalning i garderoben.

 

NYTT BESLUT GÄLLANDE VÅRA EVENEMANG OCH COVID-19 (CORONAVIRUS)

Den 11 mars beslutade regeringen efter rekommendation från Folkhälsomyndigheten att tills vidare stoppa sammankomster med över 500 personer. Mer information om beslutet finns på www.regeringen.se och om uppmaningen på www.folkhalsomyndigheten.se

Då stor del av vår publik är äldre och vi har fått många önskemål om att flytta våra konserter tar vi på Tocca Entertainment AB den rådande situationen på största allvar och vidtar därför åtgärder för att inte utsätta vår publik för onödiga risker. Detta innebär att vår planerade vårturné med föreställningen ”Från Broadway till Duvemåla” kommer att flyttas fram till i höst.

Alla våra biljettköpare kommer att få information om vilket nytt datum som erbjuds under hösten. Köpt biljett gäller. Då rådande omständigheter faller under Force Majeur har du som kund inte rätt till återbetalning av köpta biljetter. Vi hoppas på vår fantastiska publiks förståelse och hjälp i den svåra situation vi nu befinner oss, där 16 sångare, musiker och tekniker står helt utan inkomst tills dess att vi kan genomföra våra konserter.

Om du har tecknat en avbeställningsförsäkring via biljettleverantören (exempelvis Ticketmaster eller Eventim), vänliga kontakta det aktuella försäkringsbolaget för frågor om vad som gäller.

//Tocca Entertainment AB

Häng med bakom kulisserna @vaxjokonserthus