HÄR KOMMER BABBEN LARSSON - TJOLAHOPP, 2021 - Växjö Konserthus

Våra evenemang

HÄR KOMMER BABBEN LARSSON – TJOLAHOPP, 2021
Boka biljetter
  • 595 kr
  • 2021-11-13, 19.30
  • Christina Nilsson salen
  • Humorföreställning

HÄR KOMMER BABBEN LARSSON – TJOLAHOPP, 2021

Babben extra large: Nya turnén slår på stort

Sveriges roligaste gotlänning gör äntligen en ny show för konserthus och teatrar!

Premiären går av stapeln på Wisby Strand den 26:e september, därefter får drygt 20 städer besök av föreställningen ”Här kommer Babben Larsson, tjolahopp!”

Babben berättar själv om showen: ”Det blir en skön blandning av allt jag gillar; humor, funderingar, sång och prat om allt från bläckstråleskrivare till varför jag inte går naken i min stuga längre.”

Med sig på scen har hon ett husband under ledning av kapellmästare Mats Persson. “Det kan bli allt från pojkbandslåtar till rap. Jag är så gammal nu att jag har slutat skämmas”, avslöjar Babben.

Senast Babben var ute på vägarna var med den hyllade föreställningen ”Expedition Babben” som spelades på 103 sällan eller aldrig besökta småscener. I vår är hon även tillbaka i TV-rutan med en ny säsong av dundersuccén ”Bäst i Test”.

Längd: CA 90 min – ingen paus.
Arrangör besterman.nu

Rullstolsplatser
Vid köp av rullstolsplats går alltid 1 ledsagare in fritt på samma biljett. Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa 054-190080

Hörslinga
Vänster sidoparkett
Rad 6, plats 00-08
Rad 7, Rullstolsplatser
Rad 10-16, plats 01-08

Biljettkassa
Det finns ingen biljettkassa i Växjö Konserthus innan föreställningen. Alla biljetter köps online.

Garderob
Av säkerhetsskäl är det ej tillåtet att ta med ytterkläder in i Christina Nilsson salen. Garderobsavgift 25 kr, Swish eller kontant betalning i garderoben.

Minibaren
Vår konserthuskiosk Minibaren öppnar 1 timme innan varje föreställningen och är öppen i eventuell paus. I minibaren kan du köpa godis, snacks, kaffe, öl och vin.

Elite Park Hotel
Du vet väl att du kan bo fyrstjärnigt på Elite Park Hotel som ligger i anslutning till Växjö Konserthus! Besök gärna vår hemsida och ta del av våra erbjudanden på www.elite.se/sv/hotell/vaxjo/park-hotel eller ring bokningen på 0470-13400

Välkommen till en helkväll på Växjö Konserthus!

Häng med bakom kulisserna @vaxjokonserthus