JON HENRIK FJÄLLGREN - Växjö Konserthus
JON HENRIK FJÄLLGREN
Boka biljetter
  • 2022-02-12, 19.30
  • Christina Nilsson salen
  • Konsert

JON HENRIK FJÄLLGREN

I konserthus runt om i Sverige, Norge och Finland bjuds publiken på en mäktig och trollbindande konsert med starkt budskap på Jon Henriks unika sätt. Det blir en musikalisk resa som är en hyllning till jorden och naturen vi lever i. Den traditionella jojken blandas med musik ifrån artister såsom Leonard Cohen, Eva Cassidy, John Lennon med flera.

Efter genombrottet i Talang, tre starka bidrag i Melodifestivalen, succé i Lets Dance och Stjärnornas Stjärna, över 70 miljoner streams på Spotify tar nu Jon Henrik steget in i flera av Scandinavians finaste konserthus. ”Att som same få ta in jojken i musikens finrum som ett konserthus står för känns otroligt inspirerande. För mig är naturen viktigare än någonsin och grunden till allt liv vilket jag vill hylla med denna turné.

Jojken som uttrycksform kommer alltid att ligga mig närmst hjärtat men det kommer också framföras musik som passar in både i konserthus och som hyllar moder jord, hälsar Jon Henrik.” Turnén inleds i Örebro Konserthus den 5 februari och dagen efter, på samiska nationaldagen, intar han Oslo Konserthus. Därefter blir det ytterligare 9 stopp innan turnén avslutas i Helsingfors fantastiska konserthus under mars månad.

Längd: 2 timmar, ingen paus. 13årsgräns med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga. (SOSFS 2005:7)

Rullstolsplats bokas online HÄR! eller i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080 samt via ticketmasters tillgänglighetslinje 0776-707777

OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE Äkta biljetter finns här på ticketmaster.se

Välkommen till Växjö Konserthus

Häng med bakom kulisserna @vaxjokonserthus