183 år tillsammans - Lill-Babs, Anne-Louise Hansson, Siw Malmkvist - Växjö Konserthus
183 år tillsammans – Lill-Babs, Anne-Louise Hansson, Siw Malmkvist
Boka biljetter
  • 485 kr
  • 2017-11-23, 19.00
  • Christina Nilsson salen

183 år tillsammans – Lill-Babs, Anne-Louise Hansson, Siw Malmkvist

Vårens turné blev en enorm succé med lysande recensioner, utsålda konserthus och stående ovationer över hela landet! Det blev så lyckat att damerna kände att de vill ut och möta publiken igen. Så nu är det klart att denna energiska trio i sina bästa år beger sig ut på vägarna igen för att förgylla ytterligare ca 15 städer i Sverige med sin humoristiska och musikaliska show ”Tillsammans”!

Barbro ”Lill-Babs” Svensson, Siw Malmkvist, Anne-Louise Hansson tre giganter inom svensk showbiz och med en erfarenhet inom artisteriet som få i vårt land besitter. Dessa tre legendarer har tillsammans underhållit det svenska folket i 183 år. En siffra som nästan känns overklig men som är sann.

Kanske är det sista gången de står på scen tillsammans? Ta chansen och se dessa fantastiska damer som började sin yrkesresa i mitten av 50 talet och som i årtionden tillhört den svenska artisteliten. Var och en har de sjungit sig in i den svenska musikhistorien och folksjälen för all framtid. Publiken kan förbereda sig på en magisk afton med anekdoter, humor och oförglömliga hits ackompanjerade av kapellmästare Benneth Fagerlund.

Varmt välkomna till en kväll som sent ska glömmas!

Konserten varar ca 2 tim 20 min inkl paus.

Rullstolsplatser och platser för användande av hörslingan bokas via Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.