Restaurang - Växjö Konserthus

Restaurang Teaterparken

Mat för alla sinnen

Restaurang Teaterparken är öppen i samband med frukost, konferensmåltider, fester, event och konserter. Våra konsertbesökare kan i förväg boka sin förtäring i samband med att man bokar sin konsertbiljett på Ticketmaster.se. Konsertbesökarna kan även köpa snacks och diverse drycker direkt på plats.

All mat lagas från grunden och vi erbjuder både klassiska och moderna rätter som passar alla smaker. Menyerna utvecklas och förädlas kontinuerligt med nya spännande rätter med betoning på säsongens råvaror. Köksmästaren strävar efter att arbeta så klimatsmart som möjligt vilket innebär en hel del vegetariskt och närproducerat.
Vårt restaurangteam har den kunskap och erfarenhet som krävs för att skapa riktigt lyckade arrangemang för fester, banketter och speciella tillfällen.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer! Vid gruppförfrågan vänligen kontakta oss på telefon 0470-702200 eller vaxjokonserthus@elite.se.

Varmt välkommen till restaurang Teaterparken!

 

Middagar, studentbal & bankett

I restaurang Teaterparken serveras luncher och middagar i samband med konferens. Den intilliggande foajén på 1100 kvm används till banketter, fester och andra event för upp till 800 personer. Foajéns storlek gör att den är lätt att dela in i olika sektioner i samband med de önskemål som finns inför ett event. Här finns även utrymme för placering av scen. Vi arbetar med olika samarbetspartners gällande dekorationer, teknisk utrustning, föreläsare mm.

Vid förfrågningar kontakta vår restaurangchef Jens Björnstad på [email]jens.bjornstad@elite.se[/email].