Aron Anderson & Boris René - Möjligheter Tour - Växjö Konserthus
Aron Anderson & Boris René – Möjligheter Tour
Boka biljetter
  • 105 - 530 kr
  • 2017-11-07, 18.30
  • Christina Nilsson salen

Aron Anderson & Boris René – Möjligheter Tour

Under denna inspirerande föreställning lär Aron Anderson dig att skapa målbilder och hitta din inre motivation/drivkraft, men också att få nya perspektiv på tillvaron och verktyg att hantera hinder i vardagen. Med på scenen finns Boris René som står för musikunderhållningen.

Aron var nio år när han hamnade i rullstol. Sedan dess har han uppnått många drömmar och mål genom att leva enligt följande motto: Fokusera på möjligheter istället för begränsningar. 2016 utnämndes han till årets talare.

Denna föreställning riktar sig till ALLA som önskar sig en extra dos av motivation, perspektiv och glädje. Det kan vara en förälder som vill ge sin ungdom motivation och perspektiv på tillvaron – eller tvärtom. Eller elit-/ungdomslaget som lär sig att mental styrka kan övervinna det mesta. Eller en arbetsplats eller skola som står inför nya utmaningar.

www.aronanderson.se

Om Aron Anderson
Aron Anderson var 9 år när han hamnade i rullstol. Han tog då ett beslut som han har levt efter sedan dess: att se möjligheter istället för begränsningar, och att motivera såväl sig själv som andra. Aron berör människor i alla åldrar med sin entusiasm och sin outtröttliga optimism. Under 2016 var han programledare för Lilla Sportspegeln, erhöll Stora talarpriset, besteg Kilimanjaro och skidade 300 kilometer över Antarktis till Sydpolen, bland mycket annat! Hans unika erfarenheter har lärt honom hur viktigt det är med stark laganda och positiv mental inställning, men även att det inte alltid är målet som är det viktigaste utan förmågan att njuta av vägen dit. Aron är också framgångsrik ambassadör för Barncancerfonden och har samlat in miljontals kronor till verksamheten genom åren.

Om Boris René
Boris René tog sig till final i Melodifestivalen 2017 med låten ”Her Kiss”. Året dessförinnan debuterade han i samma tävling med låten ”Put Your Love On Me”, där han med sin utstrålning charmade hela svenska folket. Singeln sålde platina under 2016 och har streamats över nio miljoner gånger. Boris hade tidigare en fotbollskarriär. Han spelade på elitnivå och representerade bland annat Örebro SK. Under fjolåret lade han fotbollskarriären åt sidan för att enbart satsa på musiken, något som bland annat uppmärksammades av det internationella fotbollsmagasinet FourFourTwo.

Sagts om Aron Anderson
”Kan jag, så kan du! Aron visar vägen och gör det tydligt att det som stoppar dig från att bli din egen bästa version nästan alltid är du själv.”
Henrik Bunge, VD, Björn Borg
—–
”Aron är en av de finaste och modigaste grabbar jag träffat!”
Danny Saucedo, Artist
—–
”Mina prestationer är ingenting jämfört med Arons.”
Gabriel Landeskog, NHL-proffs och lagkapten, Colorado Avalanche
—–
”Aron är en outsinlig inspirations- och motivationskälla. Han berörde oss alla djupt genom att generöst dela med sig av sitt liv och sina erfarenheter. Ingenting verkar omöjligt nu längre när man träffat och lyssnat på Aron. Tack Aron, alla måste få chansen att ta del av dig.”
Aramia Zackariasdotter, Director, Head of ILS, Lifecycle Logistics, SAAB
—–
”Man blir så otroligt inspirerad och peppad av Aron. Utan honom hade jag aldrig vågat bestiga Kilimanjaro!”
Molly Sandén, Artist

Föreställningen varar ca 3 tim, inkl paus.

Rullstolsplatser och platser med hörslinga bokas via Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.