D.I.S.C.O. - Växjö Konserthus
D.I.S.C.O.
Boka biljetter
  • 2023-10-02, 19.00
  • Christina Nilsson salen
  • Dans

D.I.S.C.O.

D.I.S.C.O är Josepha Madokis glödheta svar på en speciell tid i hennes liv. Trots förlusten av nära och kära, två nedstängningar och den osäkra framtid efter den globala pandemin, har hennes vilja att leva och fira livet aldrig varit starkare! Inget kan stoppa henne från att återigen förena sig med sin Waacking-gemenskap och uppleva det mest spektakulära klubblivet.

 

Vad är D.I.S.C.O? Det är en explosion av energi och en hyllning till glädjen! D.I.S.C.O representerar två livliga och ambivalenta energier. För det första är det akronymet som Josepha Madoki själv har skapat: ”Do not initiate social contact with others” – en påminnelse om de rådande restriktionerna. Men, och här kommer det riktigt roliga, det är också en hyllning till discomusiken – en symbol för frihet, social samvaro, glädje och optimism som föddes på 70-talet!

 

Med D.I.S.C.O förgyller Josepha Madoki livet och ger oss en fantastisk inblick i framtidens klubbliv efter Covid-19. Nio otroliga dansare kommer gradvis att återfå sin frihet på dansgolvet, ledda av de elektrifierande tonerna från en live-DJ. Det är dags att återupptäcka nattklubbens magi, den ultimata platsen för fest och glädje, där samhörighet och utbyte av energi når nya höjder!

 

Låt oss tillsammans med Josepha Madoki stiga in i en värld av häpnadsväckande dans, sprakande ljus och oförglömliga ögonblick. D.I.S.C.O är en sprudlande och unik festupplevelse som kommer att få oss att skaka loss och leva livet till fullo!

 

Så ta på dig dina bästa dansskor och gör dig redo att vara en del av detta galna och festliga äventyr. Josépha Madoki bjuder in oss till en D.I.S.C.O-upplevelse som kommer att ge oss minnen för livet. Låt oss dansa, le och fira tillsammans – för livet är värt att levas på dansgolvet!

 

 

Samproduktion: La Villette – Paris, Compagnie DCA (La Chaufferie), Points communs – Nouvelle scène nationale de Cergy-Pontoise / Val d’Oise, La Place, Espace 1789 de Saint-Ouen, scène conventionnée de Saint-Ouen, Centre de la danse Pierre Doussaint, GPS&O, Les Mureaux, CCN de Créteil et du Val-de-Marne/Cie Käfig, Compagnie DYPTIK

 

Med stöd av: SP.O.T – Support network for choreographic creation and dissemination of urban dance companies in the region of the Greater Paris
Residencies: Company DCA (La Chaufferie), La Place, Company DYPTIK, Centre de la danse Pierre Doussaint, GPS&O, Les Mureaux, Théâtre de La Nacelle GPS&O, Aubergenville

 

Studio: CND, Centre national de la danse

 

Turnerar med Dansnät Sverige hösten 2023.