DubbelTrubbel - Växjö Konserthus
DubbelTrubbel
Boka biljetter
  • 530 kr
  • 2019-03-29, 19.00
  • Humorföreställning

DubbelTrubbel

– En härlig komedi som bjuder på mycket skratt, nostalgi och komiskt kaos
Med Thomas Petersson och Birgitta Rydberg med flera

Efter sommarens stora succé i Kalmar och gästspel under hösten på Lisebergsteatern i Göteborg åker nu skrattsuccén ”DubbelTrubbel” med Thomas Petersson och Birgitta Rydberg i spetsen ut på turné i vår. I övriga roller ser vi farsfavoriter som Pär Nymark, Anna-Karin Palmgren, Martin Rydell och Anna Rydell. Föreställningen utspelar sig på 70-talet och kryllar förstås av invecklade relationer och missförstånd. När man inte tror att det kan bli värre så blir det ÄNNU värre!

Välkomna till denna kritikerhyllade skrattfest!

”THOMAS PETERSSON ÄR LANDETS FARSKUNG! ”Fantastisk ensemble garanterar en härlig skrattfest!”
– BT
”PUBLIKEN NJUTER OCH SKRATTAR FÖR FULL HALS”
– B. Graham
”KOMIK AV HÖG KLASS”
– SMÅLÄNNINGEN
”PROFFSIG FARS… garanterad skrattfest”
– BAROMETERN
Originalmanus: Marc Camoletti
Regi: Pär Nymark
Manusbearbetning: Thomas Petersson

Ensemble: Thomas Petersson, Pär Nymark, Birgitta Rydberg, Anna-Karin Palmgren, Martin Rydell, Anna Rydell
föreställningen:
I en lyxig sommarstuga utanför Göteborg har Sven-Erik planerat den perfekta helgen tillsammans med sin älskarinna Birgitta. Han har till och med ordnat en privat kock, för att sätta guldkant på romantiken. Hans fru Viktoria är på väg till tåget för att spendera helgen med sin mamma, och hans bästa vän Jan-Åke är på väg över för att sova i gästrummet, som ett perfekt alibi. Planen är idiotsäker! Vad skulle möjligtvis kunna gå fel…? Allt, visar det sig!

Jan-Åke har ingen aning om varför han egentligen är inbjuden, och Sven-Erik har ingen aning om att hans fru och Jan-Åke egentligen är hemliga älskare, så Viktoria väljer plötsligt att stanna hemma. Ännu värre blir det när kocken Birgit av misstag blir förväxlad med älskarinnan Birgitta, medan älskarinnan inte har en aning om hur man lagar mat! Mixa samman alla dessa ingredienser och du får en svindlande soppa… Nu är det upp till Sven-Erik och Jan-Åke att i hisnande tempo tillsammans trassla sig ur denna snurriga situation, medan förvecklingarna står som spön i backen.

Föreställningen varar ca 2 tim 15 min inkl paus.

Rullstolsplatser och platser med hörslinga bokas via Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.