INRE STRESS, ORO, SÖMNPROBLEM? - Växjö Konserthus
Boka biljetter
  • 390 kr
  • 2019-11-04, 19.00
  • Christina Nilsson salen
  • Föreläsning

INRE STRESS, ORO, SÖMNPROBLEM?

Den stressrelaterade ohälsan har aldrig varit så utbredd i Sverige som just nu!

Alla åldrar och yrkeskategorier är drabbade. Utåt sett ser det mesta ut att var okej, men inom många människor gnager stressen och oron…

Föreläsningens syfte är att ge kraft och mod till människor som känner att stress, oro och dålig sömn ständigt förmörkar vardagslivet och tär på energin.

Mats Billmark är en av författarna till ”Lär dig leva”, en bok som lästs av över en miljon människor i 22 länder. Han har själv levt med svår stress, oro och sömnproblem i många år, men har med hjälp av de tekniker han berättar om i sin nya föreläsning kommit tillrätta med sina problem.

Föreläsningen baseras på lång erfarenhet, ovärderliga råd och välbeprövade metoder.

Här skulle det kunna finnas en lång rad referenser från åhörare, men vi nöjer oss med en kommentar från en 40-årig kvinna från Linköping:

”Jag har varit på väldigt många föreläsningar genom åren, men har aldrig i mitt liv blivit så berörd och haft sådan nytta av någon som Mats Billmarks underbara föreläsning. Den gick rakt in i hjärtat och jag kommer att bära med mig den väldigt länge!”

Förutom en fantastisk föreläsning, ingår två små hemliga presenter i biljettpriset!

Varmt välkommen till en stärkande föreläsning, där ditt välmående står i fokus!

Av säkerhetsskäl är det ej tillåtet att ta med ytterkläder in i Christina Nilsson salen. Garderobsavgift 25:-, swish eller kontant betalning i garderoben.