Jesper Rönndahl Live! Flyttat från 22 januari - Växjö Konserthus
Jesper Rönndahl Live! Flyttat från 22 januari
Boka biljetter
  • 300-350 kr
  • 2021-12-17, 19.30
  • Christina Nilsson salen
  • Stand up

Jesper Rönndahl Live! Flyttat från 22 januari

Eventinformation:

* * * FLYTTAT * * * Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra Jesper Rönndahls föreställning på Växjö Konserthus den 4 september 2021, evenemanget är flyttat till fredagen 17 december 2021 Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.
Efter att ett par års uppehåll för att ägna sig åt TV-succéer som Svenska Nyheter säsong 1-3 och Dips säsong 1 & 2 är Jesper nu tillbaka där han trivs allra bäst – på ståuppscenen! Han har bl.a. blivit utnämnd till Årets komiker, Årets folkbildare, Årets skåning, fått Tage Danielsson-priset, skrivit en bok, vunnit På spåret ett par gånger, fått tevepriset Kristallen, Det Svenska Humorpriset och gjort en miljard kineser arga. Men det allra roligaste han vet är att få stå på scen och skoja, och nu är det äntligen dags igen. Och du är välkommen!
Läs mer: www.jesperronndahl.se Tider: Insläpp från kl. 19:00 Spellängd: 80 min. Åldersgräns: Åldersgräns 15 år men ok för yngre i målsmans sällskap. Biljettkassa: Obs att det inte finns någon biljettkassa i Växjö Konserthus innan föreställningen. Alla biljetter köps online.
Garderob
Av säkerhetsskäl är det ej tillåtet att ta med ytterkläder in i Christina Nilsson salen. Garderobsavgift 25 kr, betalning via swish. 

Biljettavgifter

Priset inkluderar 25,00 SEK–30,00 SEK i serviceavgifter