Joyvoice - Växjö Konserthus
Joyvoice
Boka biljetter
  • 2024-05-05, 19.00
  • Christina Nilsson salen
  • Konsert

Joyvoice

Storkören Joyvoice Växjö och åttamannabandet Halv Fjorton gör tillsammans en välgörenhetskonsert i samarbete med Musik i Syd. Överskottet kommer att gå till Suicide Zero och vi alla kan tillsammans bidra till att minska antalet självmord i Sverige. Suicide zero är en organisation som bland annat jobbar aktivt för ett öppnare klimat kring psykisk ohälsa, utbildningar om suicidpreventation och suicidpreventiv forskning.

Joyvoice Växjö är en popkör som varit aktiva sedan 2017. De har haft flera konserter i Växjö konserthus med körledarna Jessica Lindman och Maria-Therese Davidsson, som varit både slutsålt och välfyllt. Kören är kända för att ge publiken sångglädje, ös och energi och lockar både unga och gamla att sjunga med. Detta år höjer kören ribban genom att bjuda in Växjös storhet, Halv Fjorton, som är med och spelar till låtarna under kvällen.

Halv Fjorton är åttamannabandet från Växjö som med sin grymma blåssektion även kommer att uppträda med några låtar själva – där de får visa varför de är ett av Växjös mest anlitade band. Bandet hittar sin inspiration från soul och funk, så du kan förvänta dig grymt gung!

Det här blir en söndagkväll som måste upplevas! Det utlovas musikalitet, sångglädje och ös där alla känslor får komma fram. Det blir en skön blandning mellan pop, rock, ballad och visa som täcker hela känsloregistret och får dig att lämna Växjö konserthus uppfylld av både känslor och energi. Varmt välkomna att vara en del av denna välgörenhetskonsert!

Rullstolsplatser
Vid köp av rullstolsplats går alltid 1 ledsagare in fritt på samma biljett.

Hörslinga
Vänster sidoparkett Rad 6, plats 00-08 Rad 7, Rullstolsplatser Rad 10-16, plats 01-08

Garderob
Av säkerhetsskäl är det ej tillåtet att ta med ytterkläder in i Christina Nilsson salen. Garderobsavgift 35 kr, betalning via swish eller kort. Det går också bra att förköpa garderobsbiljett via www.vaxjokonserthus.se priset är då 30 kr/jacka.

Arrangör: Maria-Theresa Davidsson