LAF NOW, CRY LATER MED LILLA AL-FADJI - Växjö Konserthus
LAF NOW, CRY LATER MED LILLA AL-FADJI
Boka biljetter
  • 2024-11-02, 19.30
  • Christina Nilsson salen
  • Humorföreställning

LAF NOW, CRY LATER MED LILLA AL-FADJI

Våren 2024 släpper vi loss honom, vår hjälte och superman för första gången i världshistorien; Lilla Al-Fadji i sin alldeles egen liveshow. Efter två tokutsålda kvällar i Stockholm tidigare i veckan är det dags att ta succén vidare ut på en 15 datum lång turné runt om i Sverige.

Det blir en hisnande resa där ingen går säker. Ett besök i Lilla Al- Fadjis underbara galna värld. Showen bygger på hans unika karaktär och humor. Det blir såklart blir en del igenkänning men även nya grepp och äventyr som vi inte sett förut.
Biljetterna släpps den 22 mars kl. 10:00
Stjärna på scen: Lilla Al-Fadji
Manus: Lilla Al-Fadji
Regi: Lilla Al-Fadji
Scenografi: Lilla Al-Fadji
Musik: Lilla Al-Fadji
Med mera: Lilla Al-Fadji
Liveshowen presenteras i samarbete mellan Lilla Al-Fadji och United Stage/producent Tine Matulessy.

Om LAF
Humorkaraktären Lilla Al-Fadji började som ett mellanspel på rapgruppen Ison & Filles första skivor och fick därefter ett namn och sitt egna liv 2004.
2006 syntes han första gången i humorprogrammet ”Sen kväll med Pierre” som sändes på SVT för att därefter få sin egna kultförklarade serie ”Lilla Al-Fadji & Co” som 2008 sändes på Kanal 5.

2011 följdes den upp av Lilla Al-Fadji Show på kanal 5 där Lilla Al-Fadji var host och intervjuade allt ifrån Mona Sahlin till Blondinbella. Mellan 2009-2017 sändes Lilla Al-Fadjis egna radioprogram ”Hälliewüüd” i P3, där de flesta välkända namnen passerade och intervjuades av den tyngaste. Programmet belönades även med det Stora Radiopriset, idag kallad Guldörat.

Sedan 2108 har Lilla Al Fadji skapat sig stora följarskaror på YouTube, Instagram och TikTok, där han fortsatt att att få nya som gamla generationer att skratta.
2020 och 2022 sändes humorserien ”Streams” på SVT där Lilla Al-Fadji hade en av huvudrollerna och även var en av manusförfattarna.
2024 intar han scenen för första gången i världshistorien med sin egen liveshow ”LAF NOW, CRY LATER”

Längd: ca 90-100 min, ingen paus.
13årsgräns
Rullstolsplats bokas online Klicka HÄR! eller i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080 samt via ticketmasters tillgänglighetslinje 0776-707777, det går även att besöka Cultix på Storgatan 7 i Växjö.

OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns här på ticketmaster.se
Välkommen till Växjö Konserthus