LASSE STEFANZ - SÅ HAR DU ALDRIG SETT DEM FÖRUT! - Växjö Konserthus
LASSE STEFANZ – SÅ HAR DU ALDRIG SETT DEM FÖRUT!
Boka biljetter
  • 2023-11-15, 19.30
  • Christina Nilsson salen
  • Konsert

LASSE STEFANZ – SÅ HAR DU ALDRIG SETT DEM FÖRUT!

”SUCCÉ FÖR LASSE STEFANZ – TURNÉN FORTSÄTTER I HÖST!
Efter ett enormt fint mottagande och en slutsåld vårturné på många orter är det nu äntligen bestämt! Det blir en fortsatt turné även i höst till flera av de orter där trycket varit extra stort!

Lasse Stefanz har sålt miljontals skivor, vunnit imponerande fyra Grammisar och ett otal Guldklavar som är dansbandsbranschens stora pris. De har medverkat i Melodifestivalen, mängder av radio och tv-program och spelat in flera dokumentärer.

Men det som de gillar allra bäst och som publiken älskar, är när de får leverera sin musik och sina hits, så svetten lackar! Och det har de fått göra nu hela våren, fast på ett helt nytt sätt!
I höst fortsätter Lasse Stefanz segertåg med nya scenproduktionen runt om i Sverige. Och vi kan lova dig, att så här har du aldrig sett dem tidigare! Gitarrerna är stämda, bootsen är putsade, kostymerna uppblingade! Är du redo att åka med? 2Entertain presenterar i samarbete med LS TonArt Nöjesproduktion”

Bandet:

Olle Jönsson – sång

Christer Ericsson – gitarr & kapellmästare

Jonas Rignell – klaviatur, gitarr, sång,dragspel

Gunnar Nilsson – trummor

Anders ”Dallas” Dahlgren – bas, kör

Henrik ”Henke” Svensson – sax, keyboard, kör

Showen produceras i samarbete med 2Entertain
13årsgräns!
Längd: CA 2h20min, Inkl. paus.

Rullstolsplats bokas online Klicka HÄR! eller i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080 samt via ticketmasters tillgänglighetslinje 0776-707777, det går även att besöka Cultix på Storgatan 7 i Växjö.

OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns här på ticketmaster.se
Välkommen till Växjö Konserthus