The Legends - 60s & 70s Comeback Special - Växjö Konserthus
The Legends – 60s & 70s Comeback Special
Boka biljetter
  • 450 kr
  • 2019-11-14, 19.00
  • Christina Nilsson salen
  • Konsert

The Legends – 60s & 70s Comeback Special

Sedan 2001 har The Legends levererat sina makalösa nostalgishower på Sveriges mest etablerade konserthus. Men inte bara i Sverige – utan även utomlands där man rankas som en av världens mest träffsäkraste och påkostade shower i sin genre. Nu kommer förställningen till Växjö – med en ny show!

På samma scen – i samma show – ser vi några av världens främsta tolkare av Elvis Presley, Jerry Lee Lewis och Roy Orbison. I årets nya föreställning ”60s and 70s Special” bjuds vi på en oförglömlig kväll i en musikalisk biografi. Detta med bl.a. Paul Larcombe ifrån England – en av världens högst rankade Elvis-tolkare. Han är vidare en av dem få ”Elvis-artister” som uppträtt privat för Englands drottning och kungafamiljen. Paul är sann entertainer och bär onekligen på världens mest trovärdiga Elvis-röst!

Tillsammans med Mr. Larcombe hittar vi Sveriges elit för tolkandet av Roy Orbison och Jerry Lee Lewis; Johnny Duvert och Jerry Carlson. Båda slog igenom som finalister i TV4s ”Sikta Mot Stjärnorna” och har sedan medverkat i flera TV-program, bl.a. TV4s Bingolotto där man gjorde ett bejublat framträdande. Dem har även valts in i Radio Nostalgi – Hall Of Fame och tillhör sannolikt Europas mest dedikerade och träffsäkraste versioner av sina ikoner. Jerry kunde vi senast se i ett makalöst framträdande – med en brinnande flygel – i svenska TV4s ”Talang”.

Höstens nya show – med fokus på 60 och 70-talet  – är en nyskriven föreställning där variationen är stor och överraskningarna många. Följ med på en nostalgisk kväll när den är som bäst –  med några av världens skickligaste tolkare. En show tillägnad tre legender – som aldrig går ur tiden!

Föreställningens längd: 2 tim. och 45 min. inkl. 30 min paus.

Hemsida: www.thelegends.se

Facebook: www.facebook.com/thelegends.se

Rullstolsplatser och platser med hörslinga bokas via Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.

Av säkerhetsskäl är det ej tillåtet att ta med ytterkläder in i Christina Nilsson salen. Garderobsavgift 25:-, swish eller kontant betalning i garderoben.