LILL LINDFORS - TILLSAMMANS ÄR ETT SÄTT ATT FINNAS TILL - Växjö Konserthus
LILL LINDFORS – TILLSAMMANS ÄR ETT SÄTT ATT FINNAS TILL
Boka biljetter
  • 525 kr
  • 2021-11-04, 19.00
  • Christina Nilsson salen
  • Konsert

LILL LINDFORS – TILLSAMMANS ÄR ETT SÄTT ATT FINNAS TILL

Lill Lindfors en av Sveriges folkkäraste artister. Hösten 2021 beger hon sig ut på en sista större jubileumsturné för att fira sin 60-åriga framgångsrika karriär ”Tillsammans är ett sätt att finnas till”.
Totalt gästar turnén 18 orter från Luleå i norr till Malmö i söder med turnépremiär i Sundsvall den 10 oktober och final i Stockholm 9 november 2021. Omkring sig på scenen samlar hon, som alltid, några av Sveriges bästa musiker Mats Norrefalk – gitarr, Mattias Svensson- bas,– Markus Helander-trummor och Claes Crona, piano. Ett gäng som har förmågan att lyfta det musikaliska bygget till glädje! Lill Lindfors har med sin musikantiska lekfullhet, humor och värme genom åren skapat en publikkontakt som är unik. Hennes framträdanden är präglade av sånglust, frihet och ödmjukhet, allt med en vilja till förnyelse. Konserterna kommer även att bjuda på tillbakablickar och anekdoter hämtade ur ett långt händelserikt artist liv! ”Lill Lindfors är tidlös…. en komplett sångare och underhållare.” Kulturbloggen ”Underhållning i dess renaste och bästa form.” NSD ”En fläckfri, formidabel föreställning” Kulturbloggen ”Lysande Lill”. NSD ”Lill Lindfors tog publiken med storm” – Ekuriren Lill Lindfors debuterade på scen 1961 och har varit verksam artist i 60 år. Ordet legend kan knappast vara mer berättigat, vi pratar om en artist som har tillbringat större delen av sitt liv på scener av olika slag. Teater, revy, konsert, film, programledare, producent och låtskrivare inget format har någonsin varit främmande för Lill Lindfors men frågan är om det ändå inte är i musiken som glädjen är som störst.
För mer information: Monarch Music & Programbolaget
Längd: CA 1h45min, ingen paus.
Rullstolsplats bokas online HÄR! eller i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080 samt via ticketmasters tillgänglighetslinje 0776-707777
Garderob
Av säkerhetsskäl är det ej tillåtet att ta med ytterkläder in i Christina Nilsson salen. Garderobsavgift 25 kr, betalning via swish.