Magnus Carlsson - Från Barbados till Gamla Stan - Växjö Konserthus
Magnus Carlsson – Från Barbados till Gamla Stan
Boka biljetter
  • 595 kr
  • 2019-04-27, 19.30
  • Christina Nilsson salen
  • Konsert

Magnus Carlsson – Från Barbados till Gamla Stan

Magnus Carlsson – Från Barbados till Gamla Stan

Under våren 2019 åker Magnus Carlsson tillsammans med en dansensemble ut på stor Sverigeturné med föreställningen ”Från Barbados till Gamla stan”. I denna färgsprakande show bjuds du på en hitkavalkad utan dess like, med låtar från såväl Barbados som Alcazar – och självklart även nyare hits från hans gedigna solokarriär.

Magnus Carlsson har tidigare bland annat tävlat i Melodifestivalen hela åtta gånger, både som sångare i Barbados, Alcazar och som soloartist. Med närmare 40 guld- och platinaskivor, tre Grammisar och en mängd andra utmärkelser, programledarjobb och musikalroller har han nått ett erkännande som en av Sveriges mest folkkära artister. Magnus har turnerat över hela världen under sina 25 år som artist, och har en låtskatt likt få andra i branschen.

Under våren är det dags för en rikstäckande konserthusturné med premiär den 15 mars, där Magnus tar dig med på en tur genom hela hans svindlande karriär fram till dags dato. Förbered dig på en kväll fylld av sköna hits, storslagen show, högljudd allsång och ren glädje!

Se hela turnéplanen och läs mer på: www.krall.se
Konserten varar ca 1 tim 40 min. Ingen paus.

Rullstolsplats samt plats med hörslinga bokas via Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.