NATIONALTEATERNS ROCKORKESTER TURNÉ 2022 - SISTA CHANSEN - Växjö Konserthus
NATIONALTEATERNS ROCKORKESTER TURNÉ 2022 – SISTA CHANSEN
Boka biljetter
  • 2022-03-11, 19.30
  • Christina Nilsson salen
  • Konsert

NATIONALTEATERNS ROCKORKESTER TURNÉ 2022 – SISTA CHANSEN

Nationalteatern på Växjö Konserthus är framflyttat till 11 mars. Köpta biljetter gäller och behöver inte bytas ut.

Hej!

P.g.a. sjukdom tvingas vi flytta fredagens konsert med Nationalteaterns Rockorkester i Växjö fre 11/2 till fre 11/3.

Då vi lyckats boka samma veckodag hoppas vi det passar dig utmärkt, men om så inte är fallet erbjuder vi återköp av biljetten inom sju dagar.

Mvh
Nöjet Konsert AB

Har du inte möjlighet att gå det nya datumet, kontakta Scalateatern. Maila bokningsnummer och kontonummer till biljett@scalateatern.com senast 15/2.

NATIONALTEATERNS ROCKORKESTER exklusiv vårturné 2022 ”SISTA CHANSEN”! Våren 2022 ger sig Nationalteaterns Rockorkester ut på en landsomfattande och sista konserthusturné. Senast det begav sig var våren 2018 och blev en bejublad dundersuccé med ”lapp på luckan” runt om i hela landet! Nu kommer en unik sista chans att höra låtarna igen ”Livet är en fest”, Bängen trålar”, ”Hanna från Arlöv”, Barn av vår tid”, ”Jack the ripper” m.fl. alla djupt förankrade i den svenska folksjälen tillsammans med originalbandet. Sista chansen – ta den!

Längd: CA 2 timmar, inkl. paus.
Åldersgräns: 13 år.
Rullstolsplats bokas HÄR! eller hos ticketmasters callcenter 0771-707070 eller i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080
OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE Äkta biljetter finns här på ticketmaster.se Välkommen till Växjö Konserthus
Av säkerhetsskäl är det ej tillåtet att ta med ytterkläder in i Christina Nilsson salen. Garderobsavgift 25 kr, betalning via swish.