Omgiven av Idioter – Föredrag med Thomas Erikson - Växjö Konserthus
Omgiven av Idioter – Föredrag med Thomas Erikson
Boka biljetter
  • 595 kr
  • 2019-01-28, 18.30
  • Christina Nilsson salen
  • Föreläsning

Omgiven av Idioter – Föredrag med Thomas Erikson

Thomas Eriksons debutbok ”Omgiven av Idioter” har sålts i över 800.000 exemplar och översatts till 26 olika språk. Många, många fler har läst boken som även på senare år fått en bästsäljande uppföljare. Oavsett om du är ny till ämnet, eller om du är en av dessa läsare, är det helt klart att detta är föreläsningen för dig.

 

Thomas fortsätter nu sin succéturné. Under 2019 besöker han återigen Växjö med sin föreläsning som bland annat är baserad på innehållet från hans böcker. För dig som inte känner till vad detta innebär, hämtar Thomas innehåll från psykologiska studier och är speciellt fokuserad på den så kallade DISA/DISC-modellen, som delar in människor i fyra beteendetyper av olika färg.

Omgiven av Idioter är ett nyskapande och humoristiskt föredrag, som samtidigt bär på ett lärande budskap. Ta tillfället i akt att lära dig om hur du snabbt och smidigt kan läsa av människor i din omgivning samt minska mängden missförstånd. Upptäck hur du kan spara tid och huvudbry genom att bättre förstå dig på de du möter i vardagen. Samtidigt som du kraftfullt utökar din självinsikt. Och sist men inte minst, minskar mängden idioter runt omkring dig.

 

Välkommen till en uppfriskande aha-upplevelse.