Özz Nûjen och Måns Möller - Världens historia - Växjö Konserthus
Özz Nûjen och Måns Möller – Världens historia
Boka biljetter
  • 215-460 kr
  • 2019-03-14, 19.30
  • Christina Nilsson salen
  • Humorföreställning

Özz Nûjen och Måns Möller – Världens historia

 

Sveriges roligaste historielektion har nu blivit VÄRLDENS roligaste! Sveriges mest dynamiska och underhållande komiker-duo Özz Nûjen och Måns Möller bjuder med oss på en ny resa bakåt i tiden. Efter att närmare 80 000 personer vallfärdat till konserthus och teatrar genom vårt avlånga land för att skratta sig igenom ”Sveriges Historia – den nakna sanningen” återkommer nu Özz Nûjen och Måns Möller med föreställningen ”Världens historia – den osminkade sanningen”!

Välkomna till en 90-minuters standupshow där du kommer att både skratta läppen av dig och lära dig en hel del om mänsklighetens historia och kanske även lite om dig själv. Vi kommer att få se och höra både väntade och oväntade historier om oss och vår värld, till exempel varför det för första gången i världshistorien dör fler människor av fetma än av svält.

Med sin unika, smarta och populära humor och dialog som verktyg kommer Måns och Özz ta med publiken
på en resa genom vår världshistoria.

Recensioner:

”En lite mer tekniskt förfinad show. Mer dans. Ännu grövre skämt. Och ännu en gång 90 minuters oavbrutet skratt, även om det smyger sig in lite oväntat allvar mot slutet.”
AFTONBLADET

”Energi och utstrålning lika galet älskansvärd som alltid.”
”Özz och Måns är lärarvikarierna man alltid drömt om, som balanserar sin lektion mellan fakta och absurditet. Humor med avsikt.”
SVENSKA DAGBLADET

”Özz & Måns träffar rätt i magen”
EXPRESSEN

”Idén är ju lysande och välskriven. att dundra igenom världshistorien, åtminstone människans del av den, och klippa in motsvarande nutida beteenden eller personer blir onekligen komiskt.”
DAGENS NYHETER

 

Rullstolsplatser och platser med hörslinga bokas via Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.