Scensommarbuskis - Växjö Konserthus
Scensommarbuskis
Boka biljetter
  • 2021-11-28, 16.00
  • Christina Nilsson salen
  • Teater

Scensommarbuskis

Eventinformation:

Scensommarbuskis på stor Sverigeturné! En hejdlöst kul jubileumsshow med alla buskisfavoriter! Gillar du att skratta och bli underhållen av störtsköna karaktärer? Ja då är definitivt ”Scensommarbuskis” något för dig. I år firar den legendariska utomhusarenan Vallarna, där ”Sommarbuskis” hade sin vagga, hela 25 år! Detta firar vi med att göra en stor Sverigeturné med den omåttligt populära jubileumsshowen. Det blir en best of kväll med allt det bästa och roligaste som vi bjudit publiken på genom åren. Vi har laddat upp med en hejdlös kavalkad av sketcher och skämt med alla våra buskisfavoriter genom åren.
På scen har vi buskisveteranerna Stefan Gerhardsson, Siw Carlsson, Annika Andersson, Jojje Jönsson och Mikael Riesebeck. Med andra ord är det säkrat för en skrattkavalkad av sällan skådat slag. Det blir två akter fyllda med sketcher, monologer, revynummer, rolig sång och musik. Och bli inte förvånad om publikfavoriter som Olvert, Augustina, Dag-Otto, Blyge Örjan och Rakel dyker upp och bjuder på både nya skämt och favoriter i repris. Välkommen att fira 25-årsjubileum med oss!
Av säkerhetsskäl är det ej tillåtet att ta med ytterkläder in i Christina Nilsson salen. Garderobsavgift 25 kr, betalning via swish. 
Presenteras av 2Entertain
ÅLDERSGRÄNS: Från 6 år, allt efter barnets teatervana
FÖRESTÄLLNINGSLÄNGD: 2 timmar och 5 minuter inkl paus på cirka 20 minuter
Rullstolsplats bokas hos ticketmasters callcenter 0771-707070 eller i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080 OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE Äkta biljetter finns här på ticketmaster.se Välkommen till Växjö Konserthus

Biljettavgifter

Priset inkluderar 25,00 SEK–35,00 SEK i serviceavgifter