Senaste nytt med Jesper Rönndahl - Växjö Konserthus
Senaste nytt med Jesper Rönndahl
Boka biljetter
  • 320 - 380 kr
  • 2017-10-27, 19.30
  • Christina Nilsson salen

Senaste nytt med Jesper Rönndahl

Sveriges roligaste infotainer är tillbaka 2017 med en visuell, tempofylld och härligt nördig show om sånt du nog har missat på sistone.

En rapp genomgång av det allra senaste inom allt ifrån dinosaurier och rymden till idioti och glutenallergi – sånt som Jesper tycker är intressant, men som aldrig kommer med i de vanliga nyheterna.

– Sen vi lade ner Institutet har jag gått och nästan kokat över med skämt om sånt som folk i allmänhet inte orkar ta reda på, men det där tar jag gladeligen på mig, säger Jesper.

Om Jesper Rönndahl:
Med de kultförklarade programmen Telefonsupporten, Pang Prego, Hej Domstol! och Institutet har Jesper i snart femton år varit indie-kidsens gunstling, men det var när han vann På spåret två år i rad som han slog igenom på bred front, och hans förra turnéer Hej framtiden och Bildbevis har setts av miljoner svenskar live, på SVT eller på Youtube. Han har sommarpratat, vunnit Stora radiopriserna för både Årets folkbildare och Årets underhållning och utnämndes till Årets manliga komiker 2015.

Föreställningen varar ca 80 min, ingen paus.

Rullstolsplatser och platser för användande av hörslingan bokas via Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.