SISSELA KYLE - Etta på listan! (flyttad från 28/3, 26/9, 18 dec 2021 samt 16/1 2022) - Växjö Konserthus
SISSELA KYLE – Etta på listan! (flyttad från 28/3, 26/9, 18 dec 2021 samt 16/1 2022)
Boka biljetter
  • 360-460 kr
  • 2022-02-27, 16.00
  • Christina Nilsson salen
  • Humorföreställning

SISSELA KYLE – Etta på listan! (flyttad från 28/3, 26/9, 18 dec 2021 samt 16/1 2022)

Kära publik i Växjö!

Pga. de nya restriktionerna så får det bli ytterligare en flytt av Etta på listan.

Hoppas ni orkar och vill vänta lite till? Det gör jag!

Allt gott!

Sissela

 

Nytt datum på Växjö Konserthus blir söndagen den 27 februari 2022 kl. 16.00.

Håll i din biljett – samma biljett kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

 

Passar inte det nya datumet så ber vi dig göra så här:

Maila anna.eriksson@kalmarsalen.se senast den 31 jan 2022 . Ange ditt bokningsnummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske.

Återbetalningen kommer att ske inom 7 dagar från det att vi fått dina uppgifter.

 

Med en förhoppning om att vi ses i februari så önskar vi en trevlig vecka!

 

Kalmarsalen administrerar biljettförsäljningen på uppdrag av arrangören CS Nöje

 

Sissela Kyle på Sverigeturné med “Etta på listan!” Tio år efter den stora succén med ”Dina dagar är räknade” ställer sig Sissela Kyle äntligen på scen med en egen föreställning igen. Den efterlängtade comebacken går under namnet ”Etta på listan!” – en kaxig föreställning om livet, listor och hur det är att vara Sissela Kyle.

Sissela Kyle är en av Sveriges mest hyllade skådespelare och har dessutom utsetts till Sveriges roligaste kvinna. Hon har vunnit en lång rad priser för sina insatser på scen och hennes senaste soloföreställning, “Dina dagar är räknade”, blev en succé med ungefär 150 utsålda föreställningar över hela Sverige.

Nu, drygt tio år senare, är Sissela Kyle tillbaka med en ny soloföreställning. ”Etta på listan!”, utgår från Sissela Kyles besatthet av att göra listor. Inköpslistor, att göra-listor och olika topplistor har hjälpt henne att hålla ordning på sitt liv.

– Mot dagens slut går ingenting upp mot den stora tillfredsställelsen i en avbockad att-göra-lista. Tiden är begränsad och listor har hjälpt mig att ta vara på den. Nu är jag 62 år och har för första gången en svindlande känsla av att vara tidlös, säger hon.

”Etta på listan” är en kaxig och listig föreställning där Sissela Kyle tillåter sig själv att förundras, förfäras och flamsa om den hon är idag. Manus är skrivet tillsammans med Calle Norlén, för regi står Emma Bucht och på scen medverkar även multimusikern Sara Niklasson.

”Etta på listan!” hade premiär den 3 oktober på Scalateatern i Stockholm och nu ut på stor Sverigeturné. Turnéproducent: CS Nöje, Cecilia Stenborg