SISSELA KYLE - Etta på listan! (flyttad från 28/3 2021 och 26/9 2021) - Växjö Konserthus
SISSELA KYLE – Etta på listan! (flyttad från 28/3 2021 och 26/9 2021)
Boka biljetter
  • 360-460 kr
  • 2021-12-18, 16.00
  • Christina Nilsson salen
  • Humorföreställning

SISSELA KYLE – Etta på listan! (flyttad från 28/3 2021 och 26/9 2021)

Kära publik!

Ett så långt uppehåll det blev och nu blir det ytterligare några månader.. men skam den som ger sig..:)

Nu väntar vi lite till på att antalet vaccinerade ska bli fler och jag hoppas och tror att det skall bli möjligt att få återuppta turnén senare i höst och att vi ses då!

Det är helt klart etta på min lista.

Jag längtar….

Sissela

 

Nytt datum på Växjö Konserthus blir lördag 18 december 2021 kl. 16.00.

Håll i din biljett – samma biljett kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

 

Passar inte det nya datumet så ber vi dig göra så här:

Maila sara.andersson@kalmarsalen.se senast den 27 september 2021. Ange ditt bokningsnummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske. Sara kommer att bekräfta till dig när insättningen är genomförd.

 

Med en förhoppning om att vi ses i december så önskar vi en trevlig vecka!

 

Sissela Kyle på Sverigeturné med “Etta på listan!” Tio år efter den stora succén med ”Dina dagar är räknade” ställer sig Sissela Kyle äntligen på scen med en egen föreställning igen. Den efterlängtade comebacken går under namnet ”Etta på listan!” – en kaxig föreställning om livet, listor och hur det är att vara Sissela Kyle.

Sissela Kyle är en av Sveriges mest hyllade skådespelare och har dessutom utsetts till Sveriges roligaste kvinna. Hon har vunnit en lång rad priser för sina insatser på scen och hennes senaste soloföreställning, “Dina dagar är räknade”, blev en succé med ungefär 150 utsålda föreställningar över hela Sverige.

Nu, drygt tio år senare, är Sissela Kyle tillbaka med en ny soloföreställning. ”Etta på listan!”, utgår från Sissela Kyles besatthet av att göra listor. Inköpslistor, att göra-listor och olika topplistor har hjälpt henne att hålla ordning på sitt liv.

– Mot dagens slut går ingenting upp mot den stora tillfredsställelsen i en avbockad att-göra-lista. Tiden är begränsad och listor har hjälpt mig att ta vara på den. Nu är jag 62 år och har för första gången en svindlande känsla av att vara tidlös, säger hon.

”Etta på listan” är en kaxig och listig föreställning där Sissela Kyle tillåter sig själv att förundras, förfäras och flamsa om den hon är idag. Manus är skrivet tillsammans med Calle Norlén, för regi står Emma Bucht och på scen medverkar även multimusikern Sara Niklasson.

”Etta på listan!” hade premiär den 3 oktober på Scalateatern i Stockholm och nu ut på stor Sverigeturné. Turnéproducent: CS Nöje, Cecilia Stenborg

Häng med bakom kulisserna @vaxjokonserthus