SISSELS JUL 2024 - Växjö Konserthus
SISSELS JUL 2024
Boka biljetter
  • 2024-12-09, 19.00
  • Christina Nilsson salen
  • Konsert

SISSELS JUL 2024

NORDENS JULDROTTNING AVISERAR JULTURNÉ 2024

Sissel Kyrkjebø har under årtionden turnerat för fulla hus i Norge, Sverige Danmark och Island och har befäst sin position som juldrottning. Julturnén är något hon själv ser som en av årets höjdpunkter, och hon har premiär i Skellefteå den 20 november och turnerar hela Skandinavien fram till avslutningen före jul på den ärevördiga Kongelige Teater i Köpenhamn.

Sissels jul har varit en stadig tradition sedan 2013, men programmet förändras och förnyas varje år.

Sissel säger: -”Eftersom det är en jul- och vinterkonsert är det naturligt att ta med några av de kulturskatter vi förbinder med julen och den här årstiden. Samtidigt vill jag att konserten ska innehålla låtar från vår egen tid och något helt nytt.”

Hon fortsätter: -”Jag vill skapa en nu upplevelse för publiken varje år, och mitt mål är att de som kommer både ska få uppleva julstämning, känt smilbanden arbeta och samtidigt få med sig något att tänka på när de går ut i vintermörkret.”

Sissels jul presenteras av EARLY BIRD MUSIC i samarbete med SKYSKRAPER ARTIST.

Längd: ca 90 minuter, ingen paus.
Rullstolsplats bokas online Klicka HÄR! eller i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080 samt via ticketmasters tillgänglighetslinje 0776-707777, det går även att besöka Cultix på Storgatan 7 i Växjö.

OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns här på ticketmaster.se
Välkommen till Växjö Konserthus