Växjö Gospelfest 2020 - Växjö Konserthus
Växjö Gospelfest 2020
Boka biljetter
  • 120-200 kr
  • 2020-02-08, 19.00
  • Christina Nilsson salen
  • Konsert

Växjö Gospelfest 2020

Växjö Gospelfest 2020 – för tolfte gången!
Vi fyller Växjö konserthus med gospel, tillsammans med artister i absolut toppklass och en stor härlig kör. Två fantastiska artister gästar gospelfesten detta år:

Kiralina Salandy träffade vi redan 2019 då hon gjorde succé på Växjö Gospelfest vid sitt första besök. Hon är en sångerska från Kanada som sedan något år är bosatt i Sverige och berikar vårt musikliv. Förutom att hon sjunger i flera gospelsammanhang har hon bland annat sjungit i musikalen ”The Book Of Mormon” och ”The Jerry Williams show”. Hon har dessutom medverkat i ”Allsång på Skansen”.

Isaac Cates besöker Gospelfesten för första gången. Isaac är välmeriterad som både körledare, sångare, pianist och kompositör och bor i Kansas City, USA. Med rötterna i fri gospel/soul och med kunskaper i klassisk musik lyckas Isaac skapa många spännande möten mellan stilar och genrer. Hans medverkan kommer med säkerhet att ge Gospelfesten nya kryddor!

En stor gospelkör bestående av flera hundra sångare från när och fjärran medverkar på scenen tillsammans med musiker.

Konserten varar ca 1,5 tim, ingen paus.

Rullstolsplatser och platser med hörslinga bokas via Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.

Av säkerhetsskäl är det ej tillåtet att ta med ytterkläder in i Christina Nilsson salen. Garderobsavgift 25 kr, Swish eller kontant betalning i garderoben.