Växjö Gospelfest 2024 - Växjö Konserthus
Växjö Gospelfest 2024
Boka biljetter
  • 2024-02-03, 19.00
  • Christina Nilsson salen
  • Konsert

Växjö Gospelfest 2024

För fjortonde gången hälsas alla välkomna till 2024 års Gospelfest. Återigen får vi uppleva glädjen att tillsammans sjunga ut det glada budskapet som Gospel betyder.

Som vanligt fylls scenen i Växjö Konserthus med sångare och musiker. Årets gästsolister är Kiralina Salandy och Gerald T Smith som vi har haft glädjen att konsertera med tidigare. Gerald är både dirigent, pianist och sångare i absolut toppklass. För närvarande bor Gerald i Sverige och reser runt och ger workshops och konserter tillsammans med Svenska Gospelverkstaden.

Kiralina har de senaste åren etablerat sig som en av de stora svenska gospelartisterna. Hon är från Kanada men bor sedan några år i Sverige. Förutom att hon sjunger i flera gospelsammanhang har hon bland annat sjungit i musikalen ”The Book Of Mormon” och ”The Jerry Williams show”.

Växjö Gospelfest leds av Anette Eidenskog och Jonas Nilsson.

Arr: Sensus, Bilda, Svenska Gospelverkstan Sydost, Kyrkorna Tillsammans i Växjö och Musik i Syd

Rullstolsplatser
Vid köp av rullstolsplats går alltid 1 ledsagare in fritt på samma biljett.

Hörslinga
Vänster sidoparkett Rad 6, plats 00-08 Rad 7, Rullstolsplatser Rad 10-16, plats 01-08

Garderob
Av säkerhetsskäl är det ej tillåtet att ta med ytterkläder in i Christina Nilsson salen. Garderobsavgift 35 kr, betalning via swish eller kort. Det går också bra att förköpa garderobsbiljett via www.vaxjokonserthus.se priset är då 30 kr/jacka.